Shaanxi Green Bio-Engineering Co., Ltd. sing dununge ing Kota Xi'an provinsi Shaanxi lan dibangun ing taun 2010 minangka perusahaan modern sing komitmen karo R&D, produksi, lan penjualan ekstrak alami, penengah. Sanalika, duwe fasilitas produksi pribadi pribadi lan pusat R&D kanthi peralatan canggih sing ngidini kita nyedhiyakake bahan unik lan kualitas apik kanggo para pelanggan kalebu ekstrak jamu, ekstrak jamur, bubuk Woh & Sayuran, lan aditif alami , lsp. Kita uga nyedhiyakake formulasi, kapsul & layanan OEM tablet kanggo pelanggan minangka total layanan siji -puncak. Terus nambah bahan-bahan paling anyar, eksklusif ing dhaptar produk, kita tetep dadi langkah luwih cepet sadurunge kompetisi. Sugeng rawuh kerja sama karo kita.

maca liyane
ndeleng kabeh