Ekstrak ekstrak tanduran Siberian Ginseng 100% bubuk pe

Katrangan singkat:

Eleutherococcus senticosus minangka spesies shrub cilik kayu ing kulawarga Araliaceae sing asale saka Asia Timur Laut. Ing obat-obatan Tionghoa dikenal kanthi jeneng. Umume diarani eleuthero, lan sadurunge dipasarke ing Amerika Serikat minangka Siberian Ginseng amarga duwe sifat herbal sing padha karo


Detail Produk

Tag Produk

100% Alami Ekstrak Ginseng Siberia bubuk ekstrak tanduran

Jeneng Latin: Eleutherococcus senticosus, Acanthopanax senticosus

Jeneng Cina: Siberian Ginseng
Kulawarga: Araliaceae Genus Acanthopanax
Bagéyan saka Tanduran sing Digunakake: ROOT
Bahan aktif: Eleutheroside, Isofraxidin
Katon: Bubuk Coklat-Kuning
Spesifikasi:
Eleutheroside (B + E)> 0,8% HPLC
Eleutheroside (B + E)> 1,5% HPLC
Eleutheroside (B + E)> 2,0% HPLC
Isofraxidin> 1.2mg / g

 Eleutherococcus senticosus minangka spesies shrub cilik kayu ing kulawarga Araliaceae sing asale saka Asia Timur Laut. Ing obat-obatan Tionghoa dikenal kanthi jeneng. Umume diarani eleuthero, lan sadurunge dipasarke ing Amerika Serikat minangka Siberian Ginseng amarga nduweni sifat herbal sing padha karo ginseng Panax. Nanging, kalebu macem-macem jinis ing kulawarga Araliaceae, lan saiki ilegal ing Amerika Serikat kanggo pasar eleuthero minangka Siberian Ginseng amarga "ginseng" mung nuduhake spesies Panax.

E. senticosus minangka tambahan anyar kanggo obat alami ing Kulon, nanging kanthi cepet entuk reputasi sing padha karo Ginseng Tionghoa sing luwih misuwur lan luwih larang. Sanajan bahan kimia saka loro ramuan kasebut beda-beda, efeke katon padha.

Eleutherococcus senticosis luwih kuat tinimbang Ginsengs sejatine (Panax sp.). Ditampa kanthi rutin, nambah fungsi kekebalan awak, nyuda tingkat kortisol lan respon inflamasi, lan ningkatake kinerja kognitif lan fisik. Ing panliten manungsa, Eleuthero wis sukses digunakake kanggo ngobati tekanan sumsum balung sing disebabake dening kemoterapi utawa radiasi, angina, hiperkolesterolemia, lan neurasthenia kanthi nyeri sirah, insomnia, lan napsu sing kurang apik. Eleutherococcus senticosus kabukten duwe efek antidepresan sing signifikan ing tikus.

E. senticosus ngemot eleutherosides, saponin triterpenoid sing lipofilik lan bisa dadi reseptor hormon. Konstituen utama E. senticosus yaiku Ciwujianoside AE, Eleutheroside B (Syringin), Eleutherosides AM, Friedelin lan Isofraxidin.

Ekstrak Siberian Ginseng sing digunakake ing suplemen panganan asale saka oyot lan rootstalk saka tanduran Eleutherococcus senticosus.
Fungsi:
1. Kanggo sistem saraf pusat: tenang, ningkatake saraf, anti-kejang & nyeri pegawe; anti-febril.
2. Kanggo sistem kardiovaskular: arrythmia anti-jantung & miokardia iskemia.
3. Kanggo sistem getih: anti-hemolisis; mandegake getihen; nggawa mudhun koagulasi getih; nahan trombosit getih pembekuan; ngatur lemak getih; anti-aterosklerosis; nggawa gula getih.
4. Kanggo modulasi: anti-lemes; defisit anti-oksigen & getih; anti kejut; anti ngelak.
5. Kanggo sistem kekebalan: nambah konversi achroacyte; ngindhuksi faktor kekebalan sing tuwuh; nguatake kekebalan.
6. Kanggo sistem inkretion: ngindhuksi protein serum, protein sumsum balung, protein organ, protein otak, lemak, sintesis protein sintesis; ngindhuksi metabolisme lemak lan gula.
7. Kanggo sistem urin: antidiuresis.

Aplikasi:
Minangka bahan baku farmasi & kosmetik & aditif panganan

 

Pengepakan

1
Kiriman

2

Pameran

3

Tim kita

4

Sertifikasi

5

FAQ

6

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane