Babagan Kita

Shaanxi Green Bio-Engineering Co., Ltd.

Shaanxi Green Bio-Engineering Co., Ltd. sing dununge ing Kota Xi'an provinsi Shaanxi lan dibangun ing taun 2010 minangka perusahaan modern sing komitmen karo R&D, produksi, lan penjualan ekstrak alami, penengah. Sanalika, duwe fasilitas produksi pribadi pribadi lan pusat R&D kanthi peralatan canggih sing ngidini kita nyedhiyakake bahan unik lan kualitas apik kanggo para pelanggan kalebu ekstrak jamu, ekstrak jamur, bubuk Woh & Sayuran, lan aditif alami , lsp. Kita uga nyedhiyakake formulasi, kapsul & layanan OEM tablet kanggo pelanggan minangka total layanan siji -puncak. Terus nambah bahan-bahan paling anyar, eksklusif ing dhaptar produk, kita tetep dadi langkah luwih cepet sadurunge kompetisi. Sugeng rawuh kerja sama karo kita.

Produk kami ditrapake kanthi akeh ing panganan & minuman, produk kesehatan, farmasi lan kosmetik. Basis produksi kita nutupi 1, 500 meter persegi, sing dilengkapi tangki ekstraksi stainless steel SUS304, tank konsentrasi vakum, tangki endapan alkohol, tank sedimen banyu, tangki kristal, kolom kromatografi, saringan tabung kecepatan tinggi, oven pengeringan vakum, semprotan menara pangatusan, mixer, lsp. Dioperasikake dening tim produksi trampil lan pengalaman. Kangge, pabrik kita pikantuk sertifikat ISO9001-2008, ISO22000, HALAL, KOSHER, FDA, ECOCERT lsp. Produk utama kami kalebu 5 seri utama lan luwih saka 50 macem-macem jinis kalebu bubuk ekstrak herbal, bubuk buah & vege, bahan kosmetik, suplemen nutrisi lan minyak tanduran, lan kita nyedhiyakake layanan mutu mandheg kanggo pelanggan lan supaya pelanggan yakin. Kita fokus ing ekstraksi aktif bahan aktif tanduran alami, lan ngupayakake nggawe pemasok bahan baku industri kesehatan kelas kapisan.

cate-1
cate-2
cate-3
证书01---
证书02---