Ekstrak Cyanotis Arachnoidea Ecdysterone98%

Katrangan singkat:

Ekstrak Cyanotis Arachnoidea Ecdysterone98%


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Ekstrak Cyanotis Arachnoidea Ecdysterone98%

Nomer CAS: 3604-87-3

Katon: Bubuk putih

Sumber: Cyanotis arachnoidea CB.Clarke.

Bagéan sing Digunakake: root

Kelembapan: Sedhot larut ing metanol, etanol lan kloroform

Umur rak: 2 taun

Cyanotis arachnoidea CB Clarke uga dikenal minangka tanduran banyu embun mutiara, oyot kokob, anemarrhena, rambut laba-laba sutra laba-laba biru (deleng dhaptar tanduran ing Yunnan), minangka ramuan abadi saka genus Telinga biru ing kulawarga Arboplandii. Tanduran iki disebar ing sisih wétan, tengah, kidul lan kulon Yunnan, lan tuwuh ing iring-iringan garing, pinggir dalan utawa lemah udan ing ketinggian 1100-2700m. Guizhou, Guangxi, Guangdong, Fujian, Taiwan lan papan liyane ing China, uga menyang India, Sri Lanka, lan semenanjung Indochina uga disebar. Ing kabupaten Shiping lan Xinping provinsi Yunnan lan Kabupaten Mianning Propinsi Sichuan, tanduran akuatik dehidrasi ditandur kanthi artifisial. Dilaporake yen isi -ecdyltin saka kabeh suketan ana 1.2. % bobote garing, lan pérangan lemah nggayuh 2,9%. Musim panen bahan baku umume ing wulan September - Oktober.

Gambar 

tpjs-1598497534000

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: