bubuk ekstrak kesehatan wanita

  • 100% Natural Siberian Ginseng Extract plant extract powder p.e.

    Ekstrak ekstrak tanduran Siberian Ginseng 100% bubuk pe

    Eleutherococcus senticosus minangka spesies shrub cilik kayu ing kulawarga Araliaceae sing asale saka Asia Timur Laut. Ing obat-obatan Tionghoa dikenal kanthi jeneng. Umume diarani eleuthero, lan sadurunge dipasarke ing Amerika Serikat minangka Siberian Ginseng amarga duwe sifat herbal sing padha karo