Sucralose 98% hplc

Katrangan singkat:

Sucralose minangka bubuk putih, tanpa kalori, pemanis intensitas tinggi digawe saka gula, 600 -650 kali luwih legi tinimbang gula tebu. Sucralose wis disetujoni kanggo digunakake ing panganan lan omben-omben dening FAO / WHO ing luwih saka 40 negara kalebu Kanada, Australia lan China.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk : Sucralose

CAS NO : 56038-13-2   

Spesifikasi: 98%

Katon: Wêdakakêna kristal putih

Pambuka:

1. Sucralose minangka bubuk putih, non-kalori, pemanis intensitas tinggi digawe saka gula, 600 -650 kali luwih legi tinimbang gula tebu. Sucralose wis disetujoni kanggo digunakake ing panganan lan omben-omben dening FAO / WHO ing luwih saka 40 negara kalebu Kanada, Australia lan China.

2. Kaluwihan:

1) Rasa legi sing dhuwur, rasa legi 600-650 kali tinimbang gula tebu

2) Ora Kalori, tanpa nyebabake bobot awak

3) Rasane murni kaya gula lan tanpa aftertaste sing nyenengake

4) Pancen aman kanggo awak manungsa lan cocog kanggo kabeh jinis masarakat

5) Tanpa nyebabake pembusukan untu utawa plak untu

6) Kelarutan sing apik lan stabilitas sing apik

3. Aplikasi:

1) Omben-omben karbonat lan isih ngombe

2) Jams, jeli, produk susu, sirup, kuih

3) Panggang, panganan cuci mulut

4) Es krim, jajan, nambah, anggur, kaleng buah, lsp.

Gambar 

Sucralose-98-hplc-1594877573000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: